ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ

ΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ!

 

 

Παιδικό πάρτι στο Life n’ Art Theater!

 

Το Life n’ Art Theater σας προσκαλεί να κάνετε το πάρτι σας στο χώρο μας και να χαρίσετε στα παιδιά σας μια αξέχαστη εμπειρία!

Μπορούμε να αναλάβουμε το πάρτι σας εξ ολοκλήρου στον άψογα διαμορφωμένο χώρο μας δίνοντας σας παροχές διασκέδασης, εξοπλισμού catering και ό, τι άλλο χρειάζεστε. Διαθέτουμε ειδικό χώρο για την απασχόληση των παιδιών, καφετέρια για τους μεγάλους και θεατρική σκηνή για όλους!

 

Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά:

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να ψυχαγωγηθούν δοκιμάζοντας την εμπειρία του Θεατρικού Παιχνιδιού από επαγγελματίες του είδους. Παίζουν, δημιουργούν και διασκεδάζουν μέσα από ομαδικές διαδικασίες, αυτοσχεδιασμούς και δημιουργικά παιχνίδια στη Κεντρική σκηνή του θεάτρου.

Κουκλοθέατρο:

Μια παράσταση Κουκλοθέατρο που θα εντυπωσιάσει και θα κρατήσει το ενδιαφέρον των παιδιών είναι μία πρωτότυπη ιδέα που μπορείτε να επιλέξετε. Η ομάδα του Life n’ Art Theater έχει ετοιμάσει μια διασκεδαστική διαδραστική παράσταση εκπαιδευτικού χαρακτήρα που θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους.

Life n’ Art – Παραμυθόκοσμος:

Σε συνεργασία με τον «Παραμυθόκοσμο – Kids’ Parties» εξασφαλίζουμε για εσάς μία σειρά δραστηριοτήτων που θα κάνουν το πάρτι σας μοναδικό. Κλόουν, μάγοι, σκιτσογράφοι, επαγγελματίες face painters, ξυλοπόδαροι είναι κάποιες από τις δράσεις που μπορείτε να επιλέξετε για την εκδήλωσή σας.

Μενού:

Φυσικά από ένα καλό πάρτι δε μπορεί να λείπει το καλό φαγητό! Μέσα από τις παροχές μας μπορείτε να καλύψετε και το φαγητό των καλεσμένων σας επιλέγοντας μενού για τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους.

…για τους μεγάλους!

Φυσικά ένα καλό πάρτι πρέπει να είναι διασκεδαστικό τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους! Το Life nArt Theater σας υποδέχεται στο Café που λειτουργεί στο φουαγιέ του θεάτρου προσφέροντάς σας (δωρεάν) καφέ και ένα ζεστό χώρο για να περάσουν όλοι καλά.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους!

 

Πληροφορίες: 210-5789337, 6949333082 

Life n’ Art Theater 

 Κωνσταντινουπόλεως 82, Γκάζι (Μετρό Κεραμικός)